Ahogyan bármely honlap, úgy a NGM Motorfelújító Kft webshopja is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Ok
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Dugattyú

Hogyan készítjük a dugattyút?

Elsősorban a 50-60 darab alatti kis szériás igények kielégítésére koncentrálunk, de esetenként egyedi 1-2 darabos megrendeléseket is kielégítünk. Ennél a mennyiségnél az öntvényeket gazdaságosan homokmagos formázási eljárással öntjük. Ennél az eljárásnál a homokmag elkészítéséhez szükségünk van egy eredeti dugattyúra. Ezt a dugattyút a forma elkészítéséhez ketté kell fűrészelni, ezért úgy kell számolni, hogy ezt már soha nem lehet visszaépíteni.
Nagyobb széria, minimum 500 darabos megrendelés felett válik gazdaságossá a dugattyúk teljes fém öntőformába (kokillába) öntése. Ha nincs az öntéshez öntőformánk, a forma elkészítéséhez ebben az esetben is fel kell áldozni egy minta dugattyút. Amennyiben a rendelt mennyiség - a sokféle típus miatt - csekély, a homokmagos öntési eljárást alkalmazzuk.
 
Az öntésnél és az öntést követő hőkezeléshez gázfűtésű kemencét használunk, ami tisztább folyamatot tesz lehetővé, mint az olajfűtésű.
Az öntésnél felhasznált ötvözeteket szállító könnyűfémmű, aki beszállítója több német dugattyúgyárnak is, pontosan az igényeink szerint beötvözve műbizonylattal szállítja számunkra a nyersanyagot. A dugattyúk felhasználási területe szerint általában 3-féle alapanyagot használunk. Eltérő ötvözetet használunk a benzines motorok, a léghűtéses motorok, és Dízel motorok dugattyúinak.
Az öntési folyamat befejezéseként az öntvényeket az élettartam fokozása miatt hőkezeljük.
   
 
 

 

 

 

Hogyan rendelhet, és mi a szállítás módja?

A raktáron lévő dugattyúinkból azonnal ki tudjuk szolgálni, melyekhez igény szerint a beépítéshez dugattyúgyűrűt, csapszeget és minden más szükséges alkatrészt biztosítunk. Ezeket az alkatrészeket megvásárolhatja személyesen üzletünkben, vagy megrendelheti és mi leszállítjuk címére.

 

Top termékek
75.000 Ft (59.055 Ft + ÁFA)
47.040 Ft (37.039 Ft + ÁFA)
47.040 Ft (37.039 Ft + ÁFA)
30.000 Ft (23.622 Ft + ÁFA)
25.546 Ft (20.115 Ft + ÁFA)
40.000 Ft (31.496 Ft + ÁFA)
2.500 Ft (1.969 Ft + ÁFA)
20.000 Ft (15.748 Ft + ÁFA)
Fogyasztóbarát kép bal oldal